1/3

Ne prođe dan, a da neko ne projuri kroz kancelariju zapomažući: “Ima li neko punjaaač?!” I to me je navelo da shvatim da nema ničeg goreg od toga da ti telefon jednostavno “umre”, a tebi punjača ni u najavi. Zato, “dabogda ti se ispraznila baterija na telefonu” je definitivno najgora kletva u 21. veku! Imajući to u vidu, da se ne bi našao u situaciji da moliš za punjač, posluži se ovim trikovima i uvek imaj punu bateriju i puno (i mirno) srce!

Uključi Low Power Mode

Čak je i Apple napokon uveo ovu opciju koja jednostavnim klikom isključuje sve pozadinske radnje. Nema automatskog preuzimanja, nema aplikacija koje i dalje rade u pozadini i drugih vizuelnih efekata. Naravno, neće ti pomoći ako ti je baterija već na izmaku, ali u svakom drugom slučaju, hoće.

Smanji jačinu zvuka

Ako slušaš muziku, nemoj je služati na najvećoj jačini, već stišaj. To može da uštedi bateriju. Osim toga, tu je i još jedan trik - muziku uvek slušaj preko slušalica, a ne preko zvučnika, ako ne želiš da ubiješ život u svom telefonu.

Nemoj da zatvaraš sve aplikacije

Postoji ona jedna opcija koja ti pokazuje koje sve aplikacije si otvorio i koristio koju obožavaš da koristiš da bi sve to “počistio” u želji da spasiš bateriju. To pravilo je možda važilo 2015. godine, ali više ne. Aplikacije koje se danas instaliraju i nadograđuju imaju tu karakteristiku da više ne rade kada jednom izađeš iz njih. Zato, svoju bateriju zapravo trošiš svim tim bespotrebnim čišćenjem!

baterija 1 9 trikova kako da ti baterija na telefonu traje duže

Editors choice