Jedno je sigurno, muškarci nikada neće prestati da se trude da deluju zanimljivije svima u svojoj okolini, a posebno ne nežnijem polu, odnosno devojkama. To je jedna karakterna osobina ne samo ljudskog bića, već i ostalih vrsta, jer dopadljivost ostalima nikada nije nekome na poslednjem mestu, pa čak ni onima koji tvrde da im nije bitno da li se nekome dopadaju ili ne. Evo nekih načina kako da postaneš interesantniji svojoj okolini, ali i onima koje tek upoznaješ.

Naruči hranu koju inače ne naručuješ

OK, svi volimo da jedemo ono na šta smo navikli, posebno kada se oseti glad, jer niko ne želi u tom trenutku da eksperimentiše. Ali, nekada to izazove da ljudi počnu da misle da si dosadna osoba, a sve zbog toga što uvek jedeš jedno te isto. Odvaži se, probaj hranu koju nikada do sada nisi probao, pokaži tako ljudima koji su navikli na tebe istog da umeš da izađeš iz svojih okvira i da si odvažan.

Čitaj

Ne voliš da čitaš, ti to ne radiš? A kako onda neko da stekne o tebi utisak obrazovane, inteligentne osobe kad već tako sebe opisuješ?! Knjige su pune iskustava, raznih života koje iskusiš tokom čitanja tih napisanih redova, i to su zaista iskustva koja ne možeš ničim da zameniš i koja nikako drugačije ni ne možeš da doživiš, a za sve njih postaješ zanimljiviji, interesantniji i komunikativniji, pa samim ti i dopadljiv ljudima koji te okružuju.

blog3 8 načina da postaneš interesantnija osoba
Comments