Dani u školi puni su druženja, zabavljanja, nekih sitnih razočaranja, ali sve u svemu, ni o čemu ne moraš da razmišljaš dugoročno. Sve se menja u trenutku kada su dvadesete tu, jer je najbitnije da u tom trenutku napraviš brojne životne planove koji će te odrediti kao osobu u svakom smislu tokom života. I ovo jeste jedna od najtežih i najozbiljnijih odluka tokom života, zbog čega ovaj period jeste jedan od najgorih. Koji fakultet upisati, kojim se poslom baviti, kojim životnim putem poći… Ništa gore!

Iako si tehnički odrasla osoba, ti si zapravo još uvek tinejdžer, u svojim mislima, u svom srcu, u svojim postupcima. Pažljivo posmatrano, nalaziš se u jednom “procepu” između dečaka i muškarca, a to nikako ne može da bude zanimljivo i lako.

Da, ovo je vreme kada već polako moraš da počneš da brineš o sebi na mnogo načina. Više nije vreme kada možeš lako da opustošiš novčanik roditelja, jer si već sposoban da zaradiš sam neki novac, što govori da je ovo vreme kada nalaziš prvi, pravi posao. A uz posao, dolazi upoznavanje sa različitim vrstama ljudi, sa brojnim karakterima od kojih će te neki oduševiti, a neki razočarati,te ćeš tek tad polako početi da upoznaješ i vidiš život iz pravog ugla. Ovo je vreme prvih pravih spoznaja i istina, koje umeju i te kako da razočaraju, pa je zbog toga definitivno teško imati 20.

dvadesete 3 Dokazi koji pokazuju da su rane dvadesete najgori period
Comments