Volim da sam gola, više nego da se oblačim. A mnogo volim da se oblačim, to je tako zabavno i inspirativno. Ali, skidam se kad god mi nije hladno i gde god mogu i treba da se skinem – u kupatilu, u svojoj kući, na nudističkoj plaži. I skidam se za dragog, najradije, čak i kad mi je hladno. Normalno je, prirodno i lepo biti go. Ali.

Uvek ima onih koji obezvređuju golotinju, poistovećuju je sa seksom, a seks poistovećuju sa prljavim, grešnim, sramnim, odsecajući se od prirodnosti na mnogo načina. Prirodno je da ti njemu pokažeš ribicu, a on tebi pišu, kad imate pet godina. Seksualne igre su prirodne, isto kad si mali, a često se odvijaju i u istopolonom društvu.

Možda te je neko nekad grubo prekinuo, okrivio, osudio, naneo ti emotivnu i psihološku štetu, koju dete u tebi i dalje nosi i pokušava sa njom da se izbori, o nesrećni pripadniče muškog roda, koji šalješ ženama slike svoje erekcije. I o, možda malo manje nesrećni, ali još smešniji pripadniče muškog roda, koji kačiš na profilnu svoj obnaženi torzo i bez izvinjenja ga nudiš nasumičnim ženskim pogledima.

facebook fenomen 1 Facebook fenomen: Nudističko nuđenje (BLOG)
Comments