Najveći izazov koji zahteva najveću hrabrost, čak i kad jedino osećaš koliko si uplašen, koji te primorava na najdublja suočavanja čak i kad se otimaš i bežiš od toga, koji te uznosi, uzdrmava i budi kao niko i ništa pre toga – jeste odnos sa blizanačkom dušom, blizanačkim plamenom, „tween flame-om“. Tvoja duhovna bliznakinja je tvoje čisto ogledalo, u kome vidiš sebe onakvog kakav jesi, sa svim svojim strahovima, slabostima i ludostima i sebe kakav možeš da budeš sa punom svešću i svim probuđenim potencijalima i kapacitetima.

blogovi 12 Kad sretneš sebe u ogledalu – odnos sa blizanačkom dušom

Intenzitet i strast mešaju se sa osećanjem da vam je „suđeno“

Očigledno vam jeste bilo namenjeno da se sretnete, ali odnos blizanačkih duša sagoreva u plamenu intenzivnih osećanja i strasti, jer zapravo, to je ono što treba da bude i što je predodređeno. Tvoja blizanačka duša je tvoj učitelj, a ne ljubav tvog života.

Otvaraš svoj um i svoje srce na način koji do sada nisi poznavao

Nove ideje, mogućnosti, saznanja, načini, modeli. Odbacuješ dotrajale stavove i nefunkcionalna ubeđenja i pronalaziš u sebi bogatstvo za koje nisi znao. Pored blizanačke duše, svesniji si sebe i zapravo, zaokupljen sobom. A njoj se obraćaš da ti razjasni stvari koje o sebi još ne razumeš.

Comments