Kuvanje

OK, svi volimo kuhinju svoje mame, devojke, žene, jer je savršeno kada dođeš kući, a sve je mirišljavo i divno, ukusno samo čeka da sedneš i probaš. Ali, isto tako treba da znaš da napraviš bar jedno ili dva jela, kako bi umeo da obraduješ svoje ukućane povodom neke prilike, ili kako bi spremio neku romantičnu večeru. A i uvek se govori kako su muškarci najbolji kuvari, pa nemoj da propustiš priliku da otkriješ da li si i ti među njima.

Šarmiranje

Kako se često govori, savremen muškarac uvek ima tog nekog “keca u rukavu” kojim se služi kako bi šarmirao. Potrebno je da znaš kako da šarmiraš svoje najbliže, devojku koja ti se dopala, prodavačicu kako bi možda neštop dobio po povoljnijoj ceni, šefa kako bi se “izvukao” iz teške situacije… Šarm je uvek potreban, kao deo tvoje ličnosti, ali i kao tvoje “oružje”, jer će te u bilo kojoj situaciji učiniti primetnijim i tako ćeš sigurno privući dosta pažnje.

Ljubljenje

Stani, ne misliš da je ljubljenje veština?! I te kako jeste, jer od toga da se loše ljubiš ne postoji skoro ništa gore. Potrebno je da znaš kako svoju dragu da poljubiš tako da joj zaklecaju kolena, da se naježi koža, te da se uz poljubac cela stras rasplamsa u velikoj meri.

veštine za muškarce 4 Najvažnije veštine koje svaki muškarac mora da ima

Proočitajte još i ovo:

7 očekivanih, ali POGREŠNIH mesta za čuvanje novca za “crne dane”

9 životnih pravila koje ćete naučiti od SREĆNIH ljudi

Otkrivamo svrhu stvari za koje niste znali čemu služe

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.thefashionisto.com

Comments