Zezajte ljude

I to odgovarajući im na poruku tačno u onom vremenskom roku koji je njima bio potreban da vam odgovore. Malo matematike vam treba za ovu igru moći, ali valjda ne računate napamet, kad imate sve te sprave pod prstima? Poslali ste nekome poruku u 15 i 43, on je odgovorio u 16 i 11. Sačekajte tačno 28 minuta i odgovorite mu u 16 i 39. I nastavite tako. Osetiće da ga nekako vozate, čak i ako mu ne padne na pamet da računa. A moć sluđivanja sagovornika i virtuoznog gubljenja vremena putem tačnog vremena je na vašoj strani. To ne ume svako.

Novi bonton za kuckanje poruka4 Novi bonton za kuckanje poruka

Da li da joj odgovorite sa “lol” ili “hahaha” – nije vaša dilema

Intelektualna rasprava oko toga da li je bezveze da devojci otkucate “lol” i da je možda prisnije i interaktivnije „hahaha“ vas ne dotiče, jer imate samopouzdanja i smatrate da je potpuno svejedno. Odnosno, baš vas briga da li ona više voli “lol” ili “hahaha”.

Čitanje tuđih poruka je kul

Čovek ste, radoznali ste. Dobro i malo ste psihopata, pa ste joj hakovali nalog i čitate svu njenu zanimljivu konverzaciju, ali moć je moć, a znanje je moć. Potpuno je legitimno i kad preko nečijeg ramena čitate prepisku. K? K.

Pročitajte još i ovo:

Kulturna EVOLUCIJA: Da li ste borac ili tvorac? 

Životne potrebe koje imaju STARE duše

Preporuke duhovne prakse: Ovih 5 stvari NE otkrivajte o sebi

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvor fotografija: www.stylerug.net, www.pinterest.com

Brankica Milošević

Comments