Seksualna privlačnost je nešto u čemu ti nauka ne može pomoći, to ili imaš ili nemaš u sebi, ili prosto dođe u trenutku kada ti se neko zaista dopadne i svidi, kada proradi sva hemija. Ali, kada je privlačnost u svom opštem značenju i smislu u pitanju, onda je stvar nešto drugačije, jer nauka ima odgovor kako možeš da postigneš da uvek izgledaš i deluješ atraktivnije, odnosno, privlačnije.

privlacan muskarac 1 Ovo su naučno potvrđeni načini uz koje ćeš izgledati privlačnije

Godine ništa ne znače

Nemoj da te stresiraju godine i to što se brojka uvećava, osim što je to jedan normalan, prirodan proces koji ne može da se izbegne, godine su ipak samo broj. čak brojne studije pokazuju da žene više vole muškarce sa zrelijim izgledom lica, sedom kosom, nego sasvim mlade. Iako deluje kao fraza, najbitniji je unutrašnji osećaj, jer to kako se osećaš u sebi, tako takvu ćeš sliku o sebi slati svojoj okolini.

Dužina brade

Jedna strana studija bavila se i dužinom brade, odnosno da li i kolika brada čini muškarca privlačnim. Odgovor do kojeg se došlo tiče se dužine koja nastaje nakon 10 dana od trenutka potpunog brijanja, te na toj dužini i treba da se ostane. Naravno, uz sređivanja dlačica koje izviruju ili prave ružan oblik, na vrhovima obraza i prevoju vrata.

Comments