Dobro, svesni smo toga svi da je nakon raskida, posebno ukoliko je veza bila duga i lepa, potrebno dosta vremena da se preko svega pređe i da se malo zaboravi, kako bi bilo i lakše. Ono što uvek pomaže jeste druženje, učestalije viđanje sa dragim ljudima, lagane šetnje, izmenjene rutine, a onda, kada ostaneš sam u svoja četiri zida, kada se nađeš “oči u oči” sa sobom, uzmi svoj telefon, komp, jer je vreme za pesmu. Ovo je samo izbor pesama koji ćeš slušati ukoliko si u ovakvoj životnoj fazi, a osim toga, možda ti pomognu i da je brže preboliš i zaboraviš.

How come you don’t call me anymore, Prins

Tip raskida: Mislio si da je ona “ta”, da je sve u najboljem redu, a onda se sve srušilo.

Zašto da slušaš ovu pesmu: Pre svega, to je Prince i dalje nema potrebe da se razlaže. Ova romantična balada će te navesti da možda i otplačeš, ali da nakon svega ustaneš i kreneš dalje.

Rolling in the deep, Adel

Tip raskida: Ti si “izigran” i još uvek gajiš osećanja, ali sasvim tiho i neprimetljivo.

Zašto da slušaš ovu pesmu: Ono što verovatno i sam znaš jeste da je Adel kraljica pesama za raskid. Ovo je upravo jedna od njih. Normalno je da ti se neće slušati ništa što navodi na igru i partijanje, zbog čega je ova pesma odličan izbor za sve ono što trenutno osećaš. Iako tužne, ovakve pesme čini da sve lakše podneseš.

Comments