Svakom muškarcu je stalo da bude opisan kao dobar u krevetu, ali znajte da žene ne daju ovu ocenu često, čak ni svojim momcima koje veoma vole, ali koji prosto neke stvari ne žele da nauče i drže se svojih pogrešnih ubeđenja. Seks je prvo u glavi, a zatim u osećaju i razumevanju njenih potreba – penetracija i izdržljivost su na poslednjem mestu.

Muškrarac treba da dominira i da ima inicijativu

Istina je da žene vole kad se osećaju krhko i ženstveno u naručju muževnog muškarca, koji ima inicijativu i vodi igru, ali ako je to sve što imaš da ponudiš od muževnosti, ako ti nedostaje nežnost i pokazuješ samo strast i „posedničke“ sklonosti, to na duže staze neće valjati. Muževan muškarac nema nikakav problem da se povremeno prepusti ženi, da odgovori na njen poziv, da uživa u njenoj dominaciji – da joj ispunjava želje i da uživa i kad se ljubavna igra odvija na njen način. Muškarac koji uopšte ne može da reaguje (da održi erekciju i da ostane uključen i funkcionalan) ako nema dominaciju i ako se igra ne odvija tačno onako kako on hoće, nije dominantan, nego nesiguran.

Muškarci više vole seks

Ovo ubeđenje je prilično rašireno i sasvim neistinito. Verovatno su za njega odgovorni loši ljubavnici i žene koje nisu naučile kako da dosegnu zadovoljstvo. Žena koja zna da uživa, koja poznaje sebe i svoje telo, koja ume da se opusti i prepusti, ume da se igra i koja se u svojoj seksualnosti oseća slobodno i radosno, verovatno više voli seks od svakog muškarca koji mnogo voli seks, jer može da joj pruži mnogo više zadovoljstva – za nju su produženi, ponovljeni i simultani orgazmi uobičajena seksualna praksa, ona zna da je muškarac ograničen ejakulacijom, a da sama može da uživa koliko god hoće, dok se ne umori i dok joj ne dosadi – a kome ikada može dosaditi da svršava?

Comments