Privlačiš u svoj život prave osobe

Izvesna lakoća postojanja zrači iz tebe i privlači osobe koje prepoznaju taj kvalitet opuštenosti, spontanosti i svesnosti i koje i same rade na ličnom razvoju i nastoje da napreduju u svesti i samospoznaji. To su tvoje srodne duše, sa kojima imaš puno zajedničkog, sa kojima se osećaš kao sa svojom pravom porodicom i koje tvoj život oplemenjuju i ispunjavaju.

Prati te sreća

Češće se dešava da u nečemu imaš sreće, iako ranije uopšte nisi bio taličan, čak suprotno. Sada se princim malih čuda ustalio u tvom životu i ti očekuješ da stvari idu glatko, da se prepreke uklanjaju pre nego što se pojave, da sve na kraju ispadne najbolje za tebe, iako ne ispada uvek onako kako si planirao.

Bolje upravljaš svojim vremenom

To je zato što ti je lako da odrediš prioritete i da kažeš NE stvarima i ljudima koji ti dosađuju, iscrpljuju te i troše uzalud tvoje vreme, ne doprinoseći ništa bogatstvu tvog života.

Baviš se nekom duhovnom disciplinom

Meditacija, tehnike disanja, energetske tehnike, joga – ima toga puno, a baveći se ličnim razvojem neizbežno je da nešto od svega ili od svega po nešto usvojiš i praktikuješ.

singl muskarac 3 Pouzdani znaci ličnog razvoja

Pročitajte još i ovo:

Kako da stekneš (prave) prijatelje na poslu?

Učimo od njih: Zbog čega introvertne osobe imaju prijateljstva za ceo život?

Kako da postaneš bolji prijatelj – napravi već danas jednostavne promene

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashionista.com

Brankica Milošević

Comments