Mudrost. Shvatanje smisla života je veoma važna stvar kada si mlad, ali ne možeš otkriti tu tajnu ako zapravo nemaš životno iskustvo. Dakle, mudrosti se teži, ali mora da se dočeka.
Vizit karta na kojoj ispod tvog imena stoji nova titula koju si dobio na poslu. To je kruna tvojih napora i zalaganja, vere u sebe, rada i strpljenja. Nagrada koju si dočekao.

Da ti budeš otac, koji svom sinu objašnjava neke stvari. To vredi dočekati.
Hladno pivo nakon košenja travnjaka (cepanja drva, farbanja ograde…) jednog julskog popodneva. Rajska nagrada za vredan rad.
Da sretneš partnerku koja će imati isti libido kao ti. To je nešto što se dešava i dočeka, a muškarci koji imaju izrazit libido uvek su u potrazi za partnerkom koja može da ih prati i koja ima slične apetite.

Premijera filma koji si hteo da vidiš! Zajedno sa onom atmosferom gužve, kokica, raznih mirisa, žamora, trenutka kad se ugasi svetlo i čekanja da prođu sve one reklame. A ako sve to mrziš, čekaj da se taj film pojavi na DVD-u, pa da se „sladiš“ u udobnosti svog doma, sa partnerkom, ili odabranim društvom. Ili sam, sebično uživajući u trenucima neometanog prepuštanja.
A desiće se i to da ti partnerka obuzeta strašću kaže kako je suviše nestrpljiva za predigru.

Trenutak kada sve brige i obaveze ostaviš iza sebe i u potpunosti uživaš u godišnjem odmoru.
Dan kada će tvoje zasluge biti vrednovane na pravi način, kada ćeš zaslužiti poštovanje i prihvatiti ga – na pravi način.
Nezaboravni trenuci velikih sportskih mečeva koje ćeš zauvek pamtiti.
Kada u očima svoje partnerke prepoznaš onaj isti pogled od sinoć, kada ste imali fantastičan seks.
Brankica Milošević

Comments