Devojke nisu sve iste, ženski svet je šaren i raznolik, to i sam uviđaš. A da bi bolje upoznao žene i shvatio u čemu su sve slične, kao i koliko je svaka posebna na svoj način, treba ti malo iskustva u oblasti frend-zone.

Majčinski nastrojena cura

Brižna devojka je pre svega odlična prijateljica, ona je takođe i nešto zrelija od svojih vršnjakinja i najbolja podrška koju možeš dobiti. Ona će te slušati pažljivo, nastojeći da te što bolje razume, davaće ti veoma korisne i praktične savete imajući u vidu tvoje dobro, a često će ti reći i stvari koje ne želiš da čuješ, ali sa kojima treba da se suočiš. Kad si slab, neodlučan, bolestan, ona će biti tvoj oslonac i podrška, pomoći će ti da razumeš sebe, skuvaće ti supu i praviti društvo.

Kul seksi cura

Dobro je imati je pored sebe, jer ona zna gde je dobra zabava, a i sama je zabavna. Pružiće ti uvid u onaj deo ženske prirode koji voli moć, dominaciju, manipulaciju, rizik i neobuzdanu zabavu. Nešto od njene zanimljivosti svakako će obasjati i tebe, naročito kad sa njom ideš među druge seksi i kul likove sa kojima se ona druži – čim si joj prijatelj, mora da ima nečeg u tebi, razmišljaće njene seksi kul drugarice.

ljubavni par 2 Vrste devojaka sa kojima treba da se družiš tokom dvadesetih
Comments