1/5

Za sve one muškarce koji smatraju kako se žene koriste mozgalicama kada dođe do seksa – prvo ih zanimate, a potom baš i ne – uzmite u obzir i ovo: “Možda nije stvar u njima”. Ukoliko ste imali dobar izlazak, zagazili ste i duboko u ljubljenje i iznenada vaša devojka se seti kako “sutra rano ustaje” i odlazi kući, možda ste vi nenamerno uništili raspoloženje. Ali šta je pošlo naopako?
Evo 10 najčešćih razloga kojima muškarci uništavaju raspoloženje inače dobrog sastanka. Pročitajte kako biste prepoznali neke od grešaka koje pravite.

Loša muzika

Dok budete prigušivali svetla i palili muziku za raspoloženje, birajte pažljivo melodije. Muzika odašilje poruku o tome u kom je pravcu noć krenula. Izbegavajte bilo šta što je suviše za devojčice i držite se dalje od klišea. Dok rok muzika može učiniti seks zanimljivijim, bilo šta od najboljih deset pesama za raskid, ne bi trebalo koristiti na prvom sastanku.

Javljanje na telefon

Nemojte, ni pod kojim uslovima, zaustavljati sesiju ljubakanja kako biste odgovorili na telefon. Zapravo, ukoliko ste došli u svoj dom posle izlaska, isključite telefon, ukoliko nije bio već tokom sastanka. Prekidi itekako mogu utišati strasti, a ako vas mama zove, vaša devojka verovatno već oblači svoju jaknu.

sastanak1 10 razloga kojima momci ubiju raspoloženje dobrog sastanka

Editors choice