Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Biraj svoju devojku svakog dana – ili je ostavi

Biraj svoju devojku svakog dana – ili je ostavi

1/3

Ako si već imao iskustvo u vezi u kojoj nisi bio sto posto angažovan, u kojoj nisi dao sve od sebe i nisi zaista nikada izabrao tu ženu sa kojom si bio, onda znaš šta ti ovaj naslov sugeriše. Potrošio si njeno i svoje vreme, povredio si drugo ljudsko biće, jer nisi znao šta hoćeš i nisi napravio izbor. Samo si bio delimično prisutan, čekajući da se stvari iskristališu same od sebe. Parovi često provedu godine u ovakvim vezama, praveći polovične izbore, a stvari se nikako same ne raščišćavaju, samo postaju sve beznadežnije.

Ukoliko imaš dobru ženu sa kojom si srećan, nemoj ponoviti grešku. Biraj nju, svakog dana, svesno i bez ostatka. Ili joj se zahvali na svemu što ti je pružila i idi.

Svakog dana budi svestan njene snage i posebnosti

Kad prođe neko vreme, ono kad si se divio njenoj snazi i posebnosti, jer te je baš zbog toga privukla, počećeš da uviđaš negativne strane te privlačnosti. Snažna i posebna žena, vanrednog karaktera, inteligencije, poštenja i istrajnosti, postaće ti naporna. Ona nudi previše izazova, ona te tera da stalno prevazilaziš sebe, da izlaziš iz svoje zone komfora, da budeš uključen, da razmišljaš i deluješ. Zbog tog izazova te je očarala, jer ti je time dala ono što ni jedna druga nije – mogućnost da se razvijaš, da upoznaješ sebe, da sazrevaš, da budeš bolji čovek, bolji partner, bolji ljubavnik. I zbog toga ćeš joj uvek biti zahvalan – samo ne treba da čekaš da vaše vreme postane prošlo vreme, da bi osetio tu zahvalnost. Čak i kad te njena snaga i posebnost sputavaju i ugrožavaju, seti se da to nije do nje, nego do tebe i da je to deo onog izazova da budeš najbolja verzija sebe. Divi joj se i budi joj zahvalan čak i kad te nervira što je tako prokleto sjajna.

veza1 Biraj svoju devojku svakog dana – ili je ostavi

Wannabe TV

Editors choice