1/3

Kad najzad sretneš onu sa kojom želiš da ostaneš, da gradiš zajedništvo, da se suočavaš sa životnim izazovima, da čuvaš i neguješ ljubav, saznaš neke stvari – otkriješ blagodeti odnosa u kome ni od čega ne strepiš, u kome si sto posto prisutan i rešen da sačuvaš to što imaš.

Možeš da budeš svoj u svakom trenutku

To je takvo olakšanje,kad te neko poznaje, prihvata i voli i kad pored njega možeš da budeš to što jesi. Ne strepiš da ćeš biti pogrešno shvaćen, ili “kažnjen” ako nisi dobar, možeš da kažeš sve što misliš onako kako misliš – bez razmišljanja. Čak i onda kad znaš da se u nekim stvarima ne slažete i imate suprotne stavove i razmišljanja, ne plašiš se da ćeš biti osuđen i odbačen, jer kad si siguran u nečiju ljubav, onda se ne bojiš sukoba mišljenja, jer u dobroj vezi ima dovoljno prostora za različitosti.

Mali trenuci su mnogo važni

Važno je doterati se i izaći na večeru, važno je obeležiti svečano bitne trenutke, proslaviti međusobne uspehe i važne datume. Ali velike stvari se dešavaju povremeno, važni datumi su jednom godišnje, a ono što vas povezuje u svakodnevici, to su mali trenuci bliskosti, koje ćete oboje ceniti više nego išta drugo. Ono kad vam uspe da isključite svet oko sebe na sat-dva i provedete vreme u razgovoru, spremanju hrane, vođenju ljubavi, gledanju filma, kad se osećate kao da ste se ponovo zaljubili, kad vam je jasno koliko je dragoceno to među vama i koliko ste srećni što imate jedno drugo.

😍❤️

A post shared by Couple Posts (@couplepostss) on

Editors choice