1/3

Prema ženskom iskustvu, postoje neka apsolutno nepodnošljiva muška ponašanja, koja bi muškarci koji drže do sebe trebalo da izbrišu iz svog repertoara, pa čak i ako je to spontana reakcija. Ima mnogo kulturnih, pristojnih, šarmantnih i prihvatljivih načina da ispoljite svoju muževnost, naročito u kontekstu iskazivanja zainteresovanosti i divljenja prema devojkama.

Devojke vam poručuju da prestanete da radite ove stvari 2 Devojke vam poručuju da prestanete da radite ove stvari

Ne zviždite devojkama na ulici

U ovo retro mužjačko ponašanje spada i trubljenje, kao i bilo kakvo dobacivanje devojkama na ulici. Ovo nije samo uvredljivo, nego i uznemirujuće, jer se obično odvija po istom scenariju – muškarac koji dobacuje obično je u društvu drugih muškaraca, a devojka kojoj dobacuje obično je sama i nastoji da što brže prođe, čak i ako “dobacivač” izgleda sasvim privlačno. Ona je sama i oseća se izloženo, a muškarci u grupi odašilju preteću energiju i devojka se oseća ugroženo i uznemireno, čak i kad je situacija potpuno bezazlena.

Ne nabacujte se zauzetim devojkama

Kad vam kaže da ima dečka, da je zauzeta, vi to možda shvatate baš onako kako zvuči – da nema dečka, rado bi se upustila u flert sa vama, a možda bi se i ovako upustila u flert, ali ništa više od toga. Ne ponašajte se kao da njena veza nema nikakvu važnost i ne sugerišite joj da nemate ništa protiv da ona prevari svog dečka sa vama. To vas predstavlja u veoma lošem svetlu i umanjuje vaš šarm, čak i ako ga imate u ogromnim količinama.

Editors choice