Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Iznenađujuće obične stvari koje ometaju libido

Iznenađujuće obične stvari koje ometaju libido

Bakterije koje se nakupljaju ulaze u krvotok, začepljuju krvne sudove i smanjuju dotok krvi u penis. Osim toga, bakterije iz usta škode srcu, zato je veoma važno da popraviš zube koje treba popraviti i da redovno koristiš četkicu, pastu i zubni konac. Ne zaboravi i da istružeš jezik, kako bi uklonio gomile bakgerija koje se u naslagama sakupljaju na jeziku.

Vožnja biciklom smanjuje seksualno uzbuđenje

Dok se biciklizam navodi kao jedan od najzdravijih sportova, neka istraživanja tvrde da voženje bicikla loše utiče na seksualnu osetljivost, odnosno, smanjuje sposobnost uzbuđenja – pri čemu se misli na posledice pritiska koji sedlo vrši na međunožje.

matheus ferrero 304611 unsplash 1 Iznenađujuće obične stvari koje ometaju libido

Poznato je da duga vožnja privremeno otežava muškarcima postizanje erekcije, ali teksaški naučnici su utvrdili da žene koje voze 15 ili više kilometara običan trkački bicikl sa visokim sedištem i niskim guvernalom, doživljavaju gubitak osećaja u genitalnom području. S obzirom na to da nagnut položaj izaziva neželjen pritisak na genitalno područje, mnogo je bolji izbor bicikl koji se može voziti u uspravnijem položaju.
Seksi igračke mogu biti otrovne

Zabavno je imati partnerku koja je spremna da u vašu igru uvede svoje igračke, ili da to isproba sa tobom, ali neke seksualne spravice mogu da štete njenom libidu i to zbog svog hemijskog sastava. Holandski istraživači su u 85 posto plastičnih seksualnih igračaka pronašli visoku koncentraciju ftalata. To je grupa hemikalija koja čini plastiku mekom, podatnom i zgodnom za oblikovanje, koji smanjuju nivo testosterona (koji je kod žene bitan za libido) i na taj način utiču na umanjivanje seksualne želje. Bolje je koristiti igračke od drugih materijala, ili navući preko plastičnog vibratora kondom.

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice