1/3

Žene vole da izazivaju i flertuju zarad dobrog provoda i raspoloženja. Možda ne možeš uvek da budeš siguran da li joj se sviđaš, ali neki znaci pouzdano ukazuju na to da nije zainteresovana. Možda nisi njen tip, možda je zauzeta, a možda pomišlja da treba da pruži šansu nekom pristojnom, iako joj se ne sviđa, jer je povređena i pokušava da se sastavi, ili ne želi da povredi tvoja osećanja. Ako hemija ne proradi, ovi znaci će ti pokazati ono što ona možda ljubazno prikriva iz nekih sopstvenih razloga.

Ne odbija vas otvoreno, ali se izvlači

Nikako ne uspevate da je nagovorite na sastanak. Vi predlažete, ona kaže možda, videćemo, a onda nudi uverljive razloge zašto joj to ne odgovara i šta joj je iskrslo. Ona verovatno ne laže, ali da joj se dopadate i da jedva čeka da vas bolje upozna, organizovala bi se drugačije i prevazišla bi sva ometanja i iskrsavanja.

Dovlači na sastanak još nekog

Kad najzad pristane da se vidite, to će biti neko mesto gde će se slučajno pojaviti neko koga ona zna, a ona će ga spontano pozvati da se pridruži, ili će povesti prijateljicu, jer vas je i ona zvala da idete u bioskop, pa se taman sve fino uklopilo. Zapravo, ona ne želi da bude sama sa vama, ne želi da vas uvredi, a ne želi ni da se liši vaše pažnje i prija joj vaša zainteresovanost. Nemojte to progutati. Ne treba vam cura koja ne zna šta i koga hoće, a njoj ne treba slabić koji će joj dozvoliti da manipuliše.

loš dejt Kako da budeš siguran da joj se ne sviđaš

Editors choice