1/3

Ne sumnjam u vaš talenat da budete nezainteresovani, neuredni i bezobrazni, ali ako niste sigurni šta je ono zbog čega će svaka žena odustati od vas, radije nego da se upusti u prevaspitavanje ili ispitivanje mogućnosti da ipak prihvati i toleriše neke stvari, evo spiska. Naravno, možete da upotrebite ovaj spisak i u sasvim konstruktivne svrhe – da postanete uredniji i da se bolje ponašate.

Dugački i prljavi nokti na nogama

Jednom ćete morati da skinete čarape. Ako vama ne smetaju te prljave kandže na nogama i uopšte ih ne primećujete, verujte da će ih ona itekako primetiti. I zgroziće se. Ako dođe do situacije u kojoj skidate čarape, nemojte se pitati zbog čega vas je zamolila da se obučete i odete, ili vam je samo bacila stvari u lice i zaključala se u kupatilu.

Ne koristite dezodorans

Možda ne vidite u čemu je problem, jer se redovno tuširate. Ali ako ne koristite dezodorans, osetiće se, čim se oznojite. Mnogi muškarci prosto nisu svesni toga da je miris njihovog znoja jak i neprijatan, ili su krajnje opušteni i nije im neprijatno kad smrde. Ali ženama jeste. Fuj.

nezainteresovan muskarac1 Kako da je što pre otkačite

Editors choice