1/3

Dugo ste zajedno i vreme je da počneš da misliš kako ne treba da ostaneš zaglavljen sa jednom osobom, kad ima toliko riba u moru i sve čekaju samo da ti baciš mamac. Naravno da treba da radiš sve suprotno od ovih ironičnih saveta kako da postaneš nezadovoljan, ali ako si već krenuo tim putem, kao što se često dešava iz najbanalnijih razloga – razmažen si i dosadno ti je i hteo bi malo uzbuđenja i akcije sa strane, da osetiš da si i dalje pastuvčina koja može da pokori krdo – možda te ova priča malo ošamari. Čoveče, pogledaj malo sa strane, da vidiš kako to izgleda:

Prestani da se smeješ sa njom i ne dozvoli joj da te zabavlja i šarmira. Nemoj više da pevaš blesave pesmice koje su postale deo vaše intimne komunikacije, jer to je glupo. Pristupaj seksu kao obavezi – više nije uzbudljivo milovati to telo koje tako dobro poznaješ, a dužnost je dužnost.

Počni da primećuješ druga ženska tela, nemoj da se ustručavaš da bleneš u obline koje promiču pored tebe (neće ti valjda sve to zaista promaći). Dozvoli sebi da te privlači svaka atraktivna ženska pojava, ali posmatraj ih sa visine – ni sa jednom od njih isto tako ne bi bio zadovoljan i ispunjen, to je samo potrošna roba. Jedna od njih će jednog dana doći kod tebe i tražiti samo seks, jer je baš to ono što hoće i ne zanima je ništa drugo osim tvog tela.

nezadovoljan u vezi 2 Kako da postaneš nezadovoljan u dugoj vezi?

Editors choice