Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Kako pravi muškarci tretiraju žene

Kako pravi muškarci tretiraju žene

1/3

Sigurno si čuo kako se žene žale na muškarce, čak i ako nisi prisluškivao i nisi hteo to da čuješ. Odavno više žene ne prećutkuju ono što prebacuju muškarcima, pišu o tome, pričaju i nastoje da isprave posledice patrijarhata i da edukuju žene o samopoštovanju i muškarce o korektnom ponašanju. Evo sasvim konkretnih uputstava o tome šta to znači tretirati ženski svet kako dolikuje, odnosno, ponašati se prema ženama i prema voljenoj osobi kao pravi muškarac.

Budi iskren

Ovo je veliki i težak zadatak, jer i najiskreniji ljudi ponekad lažu, ili makar prećutkuju. Za iskrenost je potrebna hrabrost i zrelost, a pre svega, sposobnost da budeš iskren prema sebi. Ako ne lažeš sebe, lakše će ti ići iskrenost prema devojci. To uglavnom znači da treba da budeš iskren u pogledu svojih osećanja. Ako ti se devojka sviđa, zaljubljen si, voliš je, reci joj to. Ako nisi toliko zainteresovan kao ona, nemoj se igrati sa njenim osećanjima, reci joj kako stvari stoje sa tobom, da bi znala na šta može i ne može da računa. Laž je neprijatelj ljubavi i ako si u posvećenoj vezi i stvarno ti je stalo, naići će trenuci kada će iskrenost, odnosno, izazov, testirati stabilnost veze. Veliki je poduhvat biti iskren kada je teško i neprijatno i bolno, ali je neophodno. Jer ljubav može da podnese iskrenost, može i da oprosti laž, ali ne može da opstane u laži.

Ne skrivaj svoje navike

Devojke nisu blesave, znaju da gledaš porniće, piješ, rekretivno se drogiraš, provodiš sate na kompjuteru igrajući igrice. Ne pokušavaj to da sakriješ da bi se predstavio u boljem svetlu, odnosno, upotrebi pravilo i savet broj jedan – budi iskren u pogledu onoga što radiš ili ne radiš kad nisi sa njom. Neka osoba sa kojom si od početka bude načisto sa tobom, da bi mogla da te prihvati takvog kakav si. To je mnogo zdravije i realnije, koliko god nezdrave tvoje navike bile.

veza1 Kako pravi muškarci tretiraju žene

Wannabe TV

Editors choice