1/3

Nećeš često imati priliku da čuješ šta ona stvarno misli o trojci, jer to nije tema o kojoj se udobno razgovara sa dečkom. Ako ti kaže da je imala to iskustvo, ko zna šta ćeš posle misliti o njoj, a možda ćeš, što je najgore, misliti da ona tebi duguje to iskustvo, kad ga je već nekad imala bez tebe – to nije ništa naročito. Ali trojka jeste nešto naročito – osetljivo. Evo šta kažu neke cure koje su iskusile trojku.

Trojka je u redu, ako ste svi prijatelji, spremni da se zezate i da se dobro zabavite. Od troje u krevetu, dvoje ne treba da budu par, jer to mnogo komplikuje stvari. Čak i ako na početku to izgleda opušteno i zabavno i par je radoznao da uvede treću osobu, da oseti izazov i ispita granice, dešavaju se neprijatnosti i to baš one koje hoćete da izbegnete. Devojka vašeg prijatelja se slomi i počne da plače, jer je to suviše za nju, da gleda svog dečka kako reaguje i stupa u akciju sa nekom drugom. To se dešava češće nego što misliš. Ako hoćeš trojku, ne uključuj svoju devojku u to, organizuj se sa nekim curama koje sigurno nisu zaljubljene u tebe, a ni jedna u drugu. Ako u trojci učestvuješ kao drugi muški element, neka to ne budu tvoj prijatelj i njegova devojka.”

Radi to kad nemaš vezu. Trojka je super zabavna, ali kad niko nije deo para, nego su svi “treći”. Ne učestvujem u trojkama kad imam dečka, ali kad sam solo, sve kombinacije su mi zabavne – muškarac i dve cure, dva muškarca i ja, nas tri devojke. To mi je najzabavnije iskustvo, nekako, kad svi imamo iste delove tela, stvari su sasvim ravnopravne i niko ne čeka na red.”

trojka 1 Kako se devojke stvarno osećaju u trojci?

Editors choice