1/3

Zašto treba da znaš o kojim stvarima te devojka verovatno laže? Pre svega, zato da ne postavljaš glupa pitanja i da razmisliš o tome da o istim ili sličnim stvarima lažeš i ti nju. Iz istih razloga kao i ona tebe – ne želiš da povrediš njena osećanja i želiš da se prikažeš u boljem svetlu, a pored toga postoji i ono što se zove privatnost u koju ne treba zadirati. Svako ima prava na svoje male tajne, na svet u sopstvenoj glavi, na doživljaje, situacije, razgovore i mišljenja koja ne deli sa partnerom. Teško je razgraničiti te stvari i lako je skliznuti u ljubomoru – ako odbijate da koristite razum.

Misliš da te devojka laže o nekim stvarima VEROVATNO si u pravu Misliš da te devojka laže o nekim stvarima: VEROVATNO si u pravu (1. deo)

Erotski snovi? Pa, ponekad, ali ona sanja samo vas!

Očajno budalasta laž, ali sasvim adekvatna kao odgovor na očajno budalasto pitanje koje ste joj postavili. Da li stvarno želite da znate šta, koga i kako sanja? Ili samo želite da joj ispričate svoj erotski san sa njenom najboljom drugaricom, da biste joj suptilno predložili trojku? Osim što je to suptilno kao upotreba sekire za rezanje olovke. Ne želite da čujete koga je sanjala i šta su radili, kao što ni ona ne želi da čuje detalje iz vašeg erotskog sna. Oni izazivaju sumanuto osećanje bespomoćnosti i ljubomore i to zaista bez ikakvog osnova – snovi su simbolični i vrlo retko predstavljaju i znače baš ono što se u njima odigrava.

Editors choice