1/3

Neki muškarci se osećaju u poziciji “drugog” kao što se i žene najčešće osećaju u ulozi ljubavnice. Usamljeni su, zaljubljeni, zbunjeni su i ne znaju šta da rade. A nekima baš odgovara ovakva pozicija. Evo nekih muških iskustava o tome kako je biti “onaj drugi”.

“Nisam bio zaljubljen u nju, ali ona u mene jeste. Tvrdila je da je ljubav i životnost odavno nestala iz njenog braka, ali nije htela da napusti muža. Što se mene tiče, sa njom sam imao najbolji seks u životu. Da li je to do nje, ili do situacije koja mi je bila izazovna i uzbudljiva, ne znam. Možda treba da preispitam svoje stavove o ljubavi i seksu, ali meni je bilo sjajno.”

“Najgore u tome je što ne mogu nikome ništa da kažem. Strogo sam obećao da nikome ništa neću reći i držim svoju reč, ona se tako oseća bezbednije. Ali niko ne zna kroz šta prolazim i strašno sam usamljen. Maštam o tome da ona bude slobodna, da imamo normalnu vezu, ali znam da je to samo maštanje.”

“Volim tu ženu, stvarno je volim. I ona voli mene. Stalno kuckamo poruke, preko celog dana, noću me zove iz kupatila, kad njen muž zaspi i satima razgovaramo. Volimo se. Ali onda ona ode da spava pored njega, a ne pored mene i znam da nikada neće biti moja. To me ubija.”

veza11 Muška iskustva: Kako je to kad se viđaš sa udatom ženom?

Editors choice