1/3

Prvi deo teksta pročitaj OVDE.

Nakon što si prošao kroz upoznavanje, prve izlaske i pomake od razgovora ka razmeni poljubaca, kroz period u kome počinješ da pokazuješ svoje osobine i svoje pravo lice (to da nisi uvek dobro raspoložen i velikodušan, da si ponekad težak i zahtevan, ili distanciran i emotivno nedostupan), kad si preživeo tremu prve telesne intimnosti, stvari se odvijaju dalje, svojim tokom. Veza  leveluje, a sa njom i strašni momenti sa kojima ćeš se nadalje suočavati.

Druženje na dnevnom svetlu

Jednostavno je izađi na sastanak, popiti piće, prošetati, pozvati devojku na večeru, provesti romantične trenutke i voditi ljubav – postalo je jednostavno, posle nekog vremena. Ali sada ulazite u period dublje povezanosti, intenzivnijeg uključivanja u međusobne živote – sada treba partnerki da napraviš mesta u svom životu i na redu je druženje u terminima koji ne podrazumevaju romantične momente. Treba da odete zajedno na trčanje, ili na bazen, na vožnju biciklama, ili kafu na brzinu u popodnevnim satima, posle posla. Ili treba da joj prevezeš kompjuter sa popravke, ili da joj praviš društvo i pomogneš joj u kupovini. Obične stvari koje parovi rade i kad je dan.

zaljubljivanje i veya 2 Najstrašnije stvari kad je u pitanju zaljubljivanje i veza – u hronološkom poretku (2. deo)

Upoznavanje njenih prijateljica i tvojih prijatelja

Sada kad svi znaju da ste par, pozvan si na rođendan njene prijateljice. Tvoj prijatelj slavi useljenje i naravno, kaže ti da povedeš devojku. Fino. Stvari postaju ozbiljne. Zastrašujuće. Možda su njene prijateljice kritički nastrojene? Kako će se ona pokazati u društvu tvojih prijatelja i da li će joj se oni dopasti? Opet trema i anksioznost, ali proći ćete vi i kroz to.

Editors choice