Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Najuspešniji modeli u koje ćete se ZALJUBITI na prvi pogled

Najuspešniji modeli u koje ćete se ZALJUBITI na prvi pogled

1/3

Socijalne mreže dovele su do toga da svako može da promoviše svoje zanimanje, rad ili možda ono što voli i radi u slobodno vreme. Jedna od mreža koje su najviše doprinele tome jeste Instagram, koji je verovatno i najpopularnija mreža u ovom trenutku. Svojim mogućnostima doveo je do toga da mnogi koji su započeli svoje biznise podignu nivo poslovanja na jedan ozbiljniji i viši nivo, a da neki na Instagramu krenu od nule i dođu do jednog veoma zavidnog mesta u svom poslovnom svetu.

Zbog ovakve situacije, došli smo na ideju da predstavimo najuspešnije svetske modele koji su svoju karijeru poboljšali ili započeli upravo na ovoj društvenoj mreži. Instagram je doveo do toga da mnoge devojke sopstvenom promocijom pomoću fotografija postignu i svetsku slavu, pa vam neke od njih i predstavljamo. Muškarci, dobro gledajte, zastaće vam dah od pogleda na ove krasne devojke.

Najpoznatija u svetu modela i manekenstva trenutno, sigurno je Kendal Džener, slavna rijaliti zvezda koja se oprobala u mnogim sferama javnog posla, a u ovom je zaista briljirala. Najmlađa iz porodice Kardašijan – Džener, Kendal je napravila zaista neviđeno veliki uspeh, pa je sarađivala sa velikim kozmetičkim brendovima i svetskim kućama lepote. Zastaće vam dah od pogleda na nju, iako smo svi u prilici da je svakodnevno viđamo svuda u medijima.

Met 2016. thank you @versace_official @esteelauder @voguemagazine #EsteeModel

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

💤 @calvinklein #ad

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Američki model, Šanel Iman, je još jedna lepotica iz ovog sveta koja će vam zavrteti pamet. Sa svojih 25 godina uspela je mnogo toga, pojavila se kao gost u rijalitiju “America’s Next Top Model”, nakon čega je postala deo jedne video igrice, ali je gostovala i u jednom filmskom ostvarenju. Spoj korejskog i afričkog porekla oduševiće vas kada je ugledate.

For ❤️ & 🍋s

A post shared by Chanel Iman (@chaneliman) on

Wannabe TV

Editors choice