Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Šta te čeka sa devojkom koja je suviše osetljiva?

Šta te čeka sa devojkom koja je suviše osetljiva?

1/3

Ona je malo zahtevnija od ostalih sa kojima si imao iskustva, a koje su te već dovele do zaključka da su žene komplikovane i zahtevne. Ona je pristupačna i otvorena i privlačna na način koji te angažuje veoma intenzivno – a onda shvatiš da te taj intenzitet iscrpljuje, da zahteva od tebe više nego što si spreman da pružiš i da te bujica onoga čime te ona preplavljuje – utapa. Gde si, ko si, šta možeš, šta hoćeš? Sva pitanja se odjednom pokrenu i ti počneš da manipulišeš i uzmičeš. Kao što je u startu izazvala sve najbolje u tebi, tako sada izaziva sve najgore. Jer kad krene plima, ona iznosi đubre na površinu. Teško je voleti intezivnu devojku, lako je ispasti đubre prema njoj.

Ipak, ako si se mnogo zaljubio, preživećeš. A možda ćeš i odgovoriti na taj izazov koji ti ona nudi i otkriti u sebi kvalitete za koje nisi ni znao da ih imaš.

osetljiva devojka 2 Šta te čeka sa devojkom koja je suviše osetljiva?

Ona te oduševljava i nervira

Toliko te oduševljava, da je to prosto neverovatno. Nikad nisi sreo nekog tako osetljivog, tako otvoreno ranjivog, a istovremeno tako snažnog i tako punog života. Njena toplina zrači i obavija – dok ne počneš da se preznojavaš. Jer intenzitet. Njoj nikako ne postaje dosadno da izliva uvek isti nivo intenziteta, ona se ne umara od romantike, od ljubavnih izjava, od šašavih šala, od vođenja ljubavi, od spremnosti da ti izađe u susret u svemu, sa iščekujućim izrazom lica, koji kao da pita „a šta ćemo još?“ i samo što pomisliš kako si se umorio i kako bi se malo udaljio, ona te zaista i pita šta želiš još i šta možete sledeće da radite, a verovatno ima i barem tri konstruktivna predloga. A ni jedan od njih nije da malo svako ide svojoj kući i bavi se sobom i svojim životom. Kao da je uzela pauzu od svog života, ili te na neki način tebi nedokučiv ugradila u temelje svoje svakodnevice neviđenom brzinom i još brže podigla nekoliko udobnih spratova da se komotno jurite po njima. To što te kod nje oduševljava, istovremeno te nervira. Gde se ova isključuje? Hoćeš malo da čuješ svoje misli i da ne osećaš da si sve vreme pod njenim uticajem. Hoćeš neku drugu vožnju, u kojoj si ti glavni. E, tu je glavni problem.

Wannabe TV

Editors choice