1/3

Želiš da se svaka devojka zaljubi u tebe, a nemaš dovoljno samopouzdanja, stidljiv si i ne želiš da se suočavaš sa odbijanjem – evo šta treba da radiš da bi bio neodoljiv.

Prvo i osnovno

Tuširanje, dezodorans, brijanje, čista odeća. Možeš da izgledaš kao klošar ako furaš taj stil, ali ako mirišeš kao klošar i ako tvoja odrpana varijanta odevanja nije čista, onda bolje nemoj ni da izlaziš iz kuće.

Obrati se privlačnoj devojci

Ne procenjuj da li je ona iznad tvog nivoa i ne biraj njenu manje privlačnu drugaricu – lepim i privlačnim devojkama to se stalno dešava. Momci se plaše i ustručavaju da im priđu. Priđi joj, osmehni se i počni da razgovaraš sa njom.

Prevaziđi njen zaštitni zid

Oni koji se usude da joj priđu, uglavnom izgovaraju stereotipne komplimente, laskaju joj na najočigledniji način, a ona je to čula hiljadu puta i ništa joj ne znači. Ona zna da je lepa i privlačna, pa? Skrenulo ti je pažnju njeno telo, jaka stvar! Ono svima skreće pažnju, a samo retki uspevaju da tu pažnju okrenu ka njoj, ka njenoj ličnosti. Ona vapi da sa njom neko razgovara kao sa pametnom osobom, a ne kao sa slavnom ličnošću. Ponudi joj izazov, smeš da budeš i malo bezobrazan, smeš da je šokiraš – to će razbiti njen zaštitni zid.

veza12 Šta treba da radiš da budeš neodoljiv devojkama?

Editors choice