2/3

Lav

Ti ne živiš svojim punim potencijalom. Najčešća zamerka u vezi ti je da si egoista i da si suviše ljubomoran i posesivan. Ne uspevaš da se opustiš i pronađeš sreću u bliskim odnosima, jer si nezadovoljan samim sobom, a zbog tvog razočaranja i malodušnosti, trpe oni koji te vole i koji bi ti pružili svu podršku – kad bi im dozvolio.

Devica

Tvoja očekivanja su ili suviše visoka, ili suviše niska. Ti se distanciraš od ljubavi zato što si suviše pronicljiv, ili zato što nemaš dobru procenu. To deluje kontradiktorno, ali ti si potajno veoma osetljiv i želiš da pronađeš pravu partnerku, a ne samo onu koja popunjava prazninu u tvom životu i zato suviše razmišljaš i nikada nisi siguran da li je ono što imaš – ono pravo.

horoscope 3 Tajni razlozi tvojih problema u emotivnim vezama prema tvom horoskopskom znaku

Vaga

Ti se postavljaš u podređen položaj, jer ti je stalo da partnerka bude srećna sa tobom i želiš uvek da se uveriš da je sve u redu. Zbog tog nastojanja, karakterističnog za Vagu koja ne želi nikakve sukobe i razmirice, imaš teškoće da odrediš koji su problemi u vezi i da budeš autentičan u vezi. Ako misliš da imaš uspešnu vezu, moraćeš da se otvoriš na sasvim ljudski način i da se ne trudiš da budeš toliko pun razumevanja i tolerancije u odnosu na stvari koje ti stvarno smetaju.

Škorpija

Ti se bojiš odbacivanja i potajno osećaš da si nedostojan, toliko da na kraju potpuno odbacuješ ljubav, zatvoren u svoje sopstvene strahove. Pokušavaš drugu stranu da okriviš za neuspeh, ali od toga se ne osećaš bolje. Na drugi način, pokušavaš da iskoristiš ljubav da bi imao bolje mišljenje o sebi, ali i tu se odsecaš od realnosti onoga što veza stvarno jeste. Najveći deo tvog ljubavnog života se odvija u tvojoj glavi – poradi na tome da se više povežeš sa partnerkom i da bolje upoznaš sebe.

Editors choice