Strelac

Ti si potajno veoma sebična osoba i teško ti je da se sa tim pomiriš, jer to uopšte nije laskavo. Ali tebi je najviše stalo do tvojih želja i potreba i ako moraš da ih zanemariš zbog osobe sa kojom si, sve u tebi se buni. Ti nisi neko ko se žrtvuje zbog ljubavi. Sabotiraš svoje odnose jer nisi otvoren za kompromis, a čak i kad pristaneš na to, onda potajno mrziš i kompromis i partnera koji te navodi da postupaš nasuprot svojim željama.

Jarac

Ti čekaš nekog ko će u tvoj život uneti zabavu i smisao, jer tvoj unutrašnji život je u suštini veoma siromašan. Teško ti je da priznaš da u vezi očekuješ upravo to – da neko drugi uradi težak posao za tebe, da preuzme odgovornost za to kako se ti osećaš i kako postupaš. Takođe si i ljubomoran i teško zaboravljaš prošlost i nisi siguran u sebe. Kad dođeš dotle da znaš šta imaš da ponudiš, odatle možeš da stvoriš bolje i bliskije odnose.

horoscope 4 Tajni razlozi tvojih problema u emotivnim vezama prema tvom horoskopskom znaku

Vodolija

Moraš da brineš o nečemu osim svog posla, napretka i uspeha. Lični odnosi se za tebe dešavaju usput i uvek si sebi na prvom mestu, ne shvatajući zašto je potrebno da vodiš računa o tuđim osećanjima. Ali ako ti je voljena osoba stalno na drugom mestu, tu nastaju problemi sa kojima ne možeš da izađeš na kraj. Ponekad su nečija osećanja važnija od toga da li ti sada moraš da spavaš, jer sutra imaš naporan dan.

Ribe

Ti si zavistan od zaljubljenosti i visokih emotivnih vibracija i funkcionišeš u vezi samo kad si veoma inspirisan i motivisan. Ali koliko god na nekom nivou to bilo dobro, veza ipak nije umetničko delo, nego i proces stvaranja i orijentisanja u običnoj realnosti dok se taj proces odvija – i ne završava se. U realnosti, stvaranje je ponekad naporan i dosadan rad i prevazilaženje mrzovolje, beznađa i neraspoloženja.

Pročitajte još i ovo:

Šta treba da promenite u svojim stavovima – prema horoskopu

Kako ispoljavate ljubomoru – prema horoskopu

Šta HOROSKOPSKI znak govori o tvom zdravlju

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.thefashionisto.com

Brankica Milošević

Editors choice