1/3

Ima žena koje su u stanju da ne ulete u iskustvo koje im nije potrebno, da prepoznaju izazov na koji ne treba da odgovore, čiji zdrav razum sarađuje sa srcem. Ako si sreo takvu i delovalo je kao da joj se baš sviđaš, a onda se ona povukla i ti se pitaš zašto je prestala da se interesuje, znaj da je imala dobre razloge, a možda ti ih je i saopštila, samo ti je nisi shvatio ozbiljno. Razmisli o njenim razlozima i o sebi – iz njenog ugla.

Nije želela da te “tumači”

Slao si mešovite signale i ona nije znala šta osećaš i koliko si zainteresovan. Tvoja dela nisu podupirala tvoje reči. A ona nije htela da te čita i tumači i analizira, jer zna da to ne vredi truda. Emotivno dostupan muškarac, pored koga se oseća dobro zbog sebe – to je ono što joj je potrebno, a ne neko neuhvatljiv, nesiguran i neopredeljen.

Već je to iskusila

Ona zna kako se muškarac ponaša kad želi ženu, kad hoće da zadrži njenu pažnju i ljubav i zna da ti nisi taj. Naučila je to na teži način – već je imala prilike da gleda kako se neko udaljava i izvlači i kako je kulira i pravi se da je sve u redu. Ona nije u tvom srcu i ona to zna i nema šta da traži sa tobom.

🐛

A post shared by sita abellan (@sitabellan) on

Editors choice