1/3

Osim što je ona možda ostvarenje tvojih MILF snova, ima još nekoliko razloga zašto veza sa samohranom mamom može da bude pun pogodak i najbolje iskustvo u tvom životu.

Ona nema vremena zaigranje emotivnih igara

Samohrana majka je baš to – samohrana. Ona svoju energiju ulaže u zarađivanje i podmirivanje potreba svoje male porodice i sa muškarcem želi da se opusti i provede. Sa njom nije komplikovano, jer zna šta hoće i postavlja granice. U nju možeš da budeš siguran, jer svakog trenutka znaš šta ona radi, gde je i sa kim je – njen dnevni raspored je uvek isti. Nju ne zanima da sa nekim ne zna na čemu je, da igra igre toplo-hladno i sa njom i sam znaš na čemu si, jer ona ti to jasno stavlja do znanja. Ako otkaže dogovor u poslednjem trenutku, jer joj dete ima temperaturu, možeš da budeš siguran da to nije izgovor, nego njena realnost. Ona je najpre potrebna svojoj deci i to je uvek na prvom mestu. Ovo može da ti zasmeta, ali koliko sebičan i nerazuman moraš da budeš, da to ne prihvatiš kao najnormalniju stvar na svetu?

Savet: preuzmi inicijativu. Nemoj je pustiti da čeka i da nagađa da li ćete se opet videti. Dogovori se sa njom oko vremena kada ćete se sastajati, prilagodi se njenom rasporedu. Ona je prirodno brižna i negujuća i to ćeš osetiti i sviđaće ti se, ali ne dozvoli sebi da budeš ljubomoran na to što nisi jedini o kome ona brine i kome je potrebna njena pažnja.

singl mama veza musko zenski odnosi 3 Zašto je super zabavljati se sa singl mamom?

Editors choice