1/3

Ona se usuđuje da ima inicijativu, ona te zove, ona ima predloge, ona ti pokazuje da je zainteresovana. To ne znači da je bezobrazna i površna, niti da je pijavica, jedna od onih koje ne umeju da žive bez muškarca. Ti se njoj sviđaš i ona te želi, ali stvar neće ići ako joj ne uzvratiš, ako ne učestvuješ i otvoriš se.

Ona može sama. Nema nikakav problem da provede vikend sama sa sobom, uz romatnične večere za jednu osobu i omiljene filmove. Ona uživa u tome. Jer nije paćenica. Ona je strastvena.

Nju osećanja čine jačom od drugih, a ne slabijom. Ona priznaje da joj je stalo, ne igra igre i ne pretvara se da je nedostupna i nezainteresovana. Nju ne zanimaju gluposti. Misli da je bolje da ti odgovori na poruku u roku od dve sekunde, nego da te kulira dva sata, da bi se ti zabrinuo i zapitao, da bi poljuljala tvoje samopouzdanje. Ona te želi jakog i stabilnog, ona želi da bude željena, da joj pokažeš šta osećaš, a to možeš samo ako si svoj i znaš šta želiš. Ako je ona to što želiš, samo treba to jasno da joj pokažeš i da ceniš njenu spremnost, hrabrost i otvorenost. Jer ona ne beži od prisnosti, intime, povezanosti, pripadanja, iako joj to uopšte ne pada lako.

samostalna devojka 4 Zašto strastvenu devojku doživljavaš kao pijavicu?

Editors choice