1/3

Ako si se već zaljubio u spisateljicu, to puno govori o tvom senzibilitetu, jer ne bi te privukla tako kompleksna osoba da i sam ne poseduješ bogat unutrašnji život. A evo i nekih razloga zbog kojih sa njom možeš da budeš najsrećniji među zaljubljenima.

Imaš vezu sa najsenzitivnijom, najemotivnijom i najstrastvenijom osobom

Spisateljice osećaju duboko i razmišljaju široko. One se osećaju komotno sa svojim emocijama i mislima, jer su naučile da ih izražavaju rečima i kanališu kroz pisanje. Muškarci koji su u vezama sa spisateljicama obasuti su pažnjom, brigom i ljubavlju. Ne postoje osećanja koja nisu izrečena, često na veoma poetski način, strast je uvek prisutna i ljubav ima onu dozu magičnog koja se nikada ne gubi.

Gotovo da nema komunikacionih problema u vezi

Ne moraš da se pitaš šta ona u stvari misli i oseća, šta je htela time da kaže – ne moraš da tumačiš njeno ponašanje, jer ona neće dozvoliti zastoje u komunikaciji. Uvek će hteti da se uveri da si je razumeo, postavljaće ti bezbroj pitanja i podstaći će te da ih i ti postavljaš njoj – a na svako pitanje daće ti iskren odgovor i neće je mrzeti da ga uobličava onoliko koliko je tebi potrebno da je potpuno razumeš. Komunikacija je jedan od najvažnijih aspekata odnosa, a spisateljica je sa komunikacijom na „ti“.

spisateljica 2 Zašto su muškarci koji se zaljube u spisateljicu najsrećniji?

Editors choice