2/3

Tvoja osetljiva i ranjiva strana biće uvažena i poštovana

Ona neće očekivati od tebe da budeš muškarčina na neki tipičan način (mada te u tome nikada neće sputavati) i ohrabriće te da pokažeš svoju osetljivost i ranjivost. Za nju, to nije slabost, nego otvorenost, poznavanje sebe i hrabrost i poverenje da joj staviš na uvid svoju ranjivu stranu. U njenom iskustvu, muškarci koji ne dižu zidove i ne brane se od emocija, spadaju u one najhrabrije i najvrednije.

Ona će te razumeti na najdubljem nivou

Spisateljica će znati kako se osećaš, intuitivno. Njena mašta, osetljivost i potreba da razume stvari, udružene su sa njenom ljubavlju prema tebi i osim što je u stanju da neiskazivo uobliči u reči, sposobna je i da primi i oseti ono neiskazano i da reaguje na pravi način. Niko te nikada nije tako razumeo kao ona – to će te čuditi i oduševaljavati, pa čak pomalo i plašiti, ali bićeš joj zahvalan i volećeš je zbog toga.

Prihvatiće tvoje mane i pronaći zbog čega su one baš šarmantne

Pisci nemaju problema sa osudom i kritikom – oni grade likove i nastoje da ih učine stvarnim, kompleksnim, da ih prikažu u raznim situacijama i da njihove reakcije i rezonovanje učine realnim. Kroz svoje likove, pisci izražavaju svoje duboko razumevanje ljudskih slabosti, sklonosti, težnji, vrlina i mana – činjenice da niko nije savršen, ali da je svako poseban i vredan pažnje i ljubavi.

spisateljica 4 Zašto su muškarci koji se zaljube u spisateljicu najsrećniji?

Editors choice