1/3

Na putu do uspeha nalazi se mnogo prepreka. Uvek moraš da daš mnogo, da bi ti se mnogo i vratilo, uvek postoje oni koji bi da te zaustave iz sebi poznatih razloga, koji gledaju kako da ti naprave najveću zamku. Ali, lako je paziti se od “udaraca” koji dolaze sa drugih strana, teško je prepoznati one koje sam sebi zadaješ. Često na tom putu uspeha i ostvarivanja ambicija ti si u stvari ona osoba koja te najviše ometa i sputava, tvoje navike čine da ne možeš da ostvariš željeno, a evo i koje su ti to navike najveći neprijatelj u ostvarivanju dobrih rezultata.

Slab si protivnik

Ovo znači da nemaš želju sa nekim da se boriš. Nemaš osećaj da za svoje mesto moraš da se boriš i sa sobom, ali i sa svima drugima oko sebe, šta je najvažnije. Lako prepoznaš kakav si protivnik, ako lako odustaješ od svog plana i prepuštaš ga drugima u ruke, prepuštaš ono šta zaslužuješ lako drugome, onda si veoma slab i to je navika koju bi trebalo brzo da promeniš.

Nisi organizovan

I to u smislu rada koji podrazumeva rešavanje najtežih zadataka na samom početku, pa onda da ideš kra onim lakšim. U navici ti je da najteže ostavljaš za kraj, da za kraj ostaviš ono šta zahteva najviše razmišljanja, napora i truda, a to je velika greška. Uvek prvo rešavaj ono najteže, kako bi energija koja ti kasnije ostaje bila dovoljna za one lakše obaveze.

karijera 22 Ovo su navike koje ti ne dopuštaju da postaneš uspešan muškarac

Editors choice