1/3

Nekako smo uvek negde između odgovora da li volimo zimu ili ne. Kada počne onda prija, a kada dođu hladni dani, kao da se pokajemo što smo je uopšte želeli i prizivali. Ali zbog jednog je sigurno volimo, a to je kogućnost da svoj stil dovedemo do vrhnuca, da ponesemo sve one kombinacije koje su savršeno sklopljene i za koje ne postoje mogućnosti u toplim danima. Ako volite zimu baš zbog toga, izdvojili smo jednostavne, ali i dalje savršene autfite koje ćete sigurno želeti da ponesete u narednim danima.

Kao i svake zime, bolja kombinacija od farmerki i jednostavnog džempera skoro da i ne postoji. Udobno, komforno, toplo, a uvek daje odličan izgled, pa nema razloga da ih ne nosite što češće. Uz jaknu od prevrnute kože, koja je postavljena krznom, imaćete odličan stajling.

6 zimskih autfita uz koje ¦çete uvek izgledati moderno 6 zimskih autfita uz koje ćete uvek izgledati moderno

Kada malo otopli, te preko dana, možete slobodno iz svojih garderobera izvući i kožne jakne. Slojevito oblačenje je uvek u fokusu kada dođe zima, pa možete uz farmerke poneti jednu košulju, preko koje ide kardigan, te jakna preko svega. Biće vam i toplo, ali će izgledati i veoma dobro stilizovano.

6 zimskih autfita uz koje ¦çete uvek izgledati moderno2 6 zimskih autfita uz koje ćete uvek izgledati moderno

Editors choice