1/3

Sa ovim ćeš se sasvim sigurno odmah složiti, a to je da su jedan od omiljenih odevnih komada muškarcima definitivno chino pantalone iz kojih nikada ne bismo ni “izlazili”. Ukoliko i sam imaš takvo mišljenje o njima, onda je potrebno da ih imaš u više boja. Zašto? Pa odgovor je jednostavan, u odnosu na njihovu boju, možeš ih nositi u najrazličitijim prilikama i dobima dana ili večeri, a svaki autfit uz njih će izgledati zaista odlično i privlačno.

Bež pantalone

Ovo je jedna vrsta klasike kada je ovaj model pantalona u pitanju. Bež boja je u stvari jedan vid najneutralnije boje, koja uz sve ostale može da se kombinuje i da uvek u njima savršeno izgledaš. Obična majica, teksas jakna ili neka bomber jakna, biće dovoljni uz patike da odeš na piće sa društvom, do grada, a samo uz promenu sakoa i nekih cipela moći ćeš da se zaputiš istog trenutka na svoj posao. I ležerne i elegantne kombinacije su zb chino pantalone ove boje i te kako moguće.

chino 1 Boje chino pantalona koje bi svaki muškarac trebalo da ima

Crne pantalone

Ne samo da su deo klasičnog stila, već su i velika potreba svakog muškog garderobera i ne samo muškog. Crne pantalone su potreba poput bele ili crne jednostavne majice, poput bele košulje, bez njih funkcionisanje skoro da nije moguće. One su komad koji je vanvremenski i koji nikada ne može da nestane sa modne scene, i to su sasvim dovoljni razlozi da ih imaš u svom ormaru. Savršeno menjaju džins, kao i sasvim elegantne pantalone odela, što znači da ih možeš nositi uvek i svuda.

chino 2 Boje chino pantalona koje bi svaki muškarac trebalo da ima

Editors choice