Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Casual komadi koje ćeš želeti da nosiš ovog leta

Casual komadi koje ćeš želeti da nosiš ovog leta

1/2

Nisu jedino devojke te koje svoje garderobere tokom proleća žele da upotpune i “osveže” nekim cool komadima, već se to i kod nas muškaraca u većini slučajeva javlja. Kome još lepo vreme nije dobra motivacija za odlične odevne kombinacije u kojima možemo da zasenimo?! I u takvoj potrazi uvek postoje neki manji problemi da nađeš baš sve po svom ukusu i da prilagodiš to svom stilu, naravno, ali vreme je da saznaš da tog problema više neće biti, jer smo naišli na sasvim novi brend koji se kod nas konačno “doselio”.

Srpska prestonica je postala bogatija za jedno zanimljivo ime Funky Buddha koji je u stvari modni brend posvećen svim mladim ljudima i onima koji se tako osećaju, čiji stil je urban, moderan i uvek okrenut trenutku sadašnjosti i naravno ka budućnosti, jer moda uvek mora da bude bar mali korak ispred današnjice.

funky buddha 8 Casual komadi koje ćeš želeti da nosiš ovog leta

Od svih svojih dnevnih, pa do večernjih prilika u kojima želiš da izgledaš sređeno, ali ne elegantno i formalno, sve ćeš naći u okviru samo jednog modnog brenda, bez ikakve potrebe da nastavljaš svoju potragu dalje. Možda ti se baš dopadne ova casual plava košulja koja će ti biti dobra za fakultetska predavanja, posao, ali i kada kreneš na kafu ili piće sa drugovima, pa i neki večernji izlazak.

FunkyBuddha7 3 174365 Casual komadi koje ćeš želeti da nosiš ovog leta

Jedan od glavnih trendova sezone jesu različiti dezeni i printovi, a ovakvi komadi uvek deluju odlično u dnevnim autfitima, jer ih upotpune na sasvim urban način, pa će i najjednostavnije farmerke i patike uz ovakvu majicu izgledati daleko bolje.

FunkyBuddha7 3 174491 Casual komadi koje ćeš želeti da nosiš ovog leta

Kad smo već kod trendova, jedan je prisutan već nekoliko sezona u muškoj modi, pa se čini da mu nema premca. Ovo je trend koji je vladao još pre nekoliko decenija, ako ne veruješ slobodno pitaj tatu, nekog starijeg muškarca iz svog okruženja, i svi će ti reći da su bomber jakne ono što je bilo najpopularnije, a nešto izmenjenije i u boljem ruhu su glavni komadi sezone, pa ne smeš bez jedne ovakve nikako ostati.

 

funky buddha 3 Casual komadi koje ćeš želeti da nosiš ovog leta

Wannabe TV

Editors choice