1/3

Kada se dobro razmislimo, leto je stvoreno za uživanje i odmaranje. Ako radiš bilo šta drugo, osim toga, onda si negde “debelo” pogrešio ili te je neko prevario. Organizuj sebi savršeno letovanje, odlazak na more, posetu nekom gradu koji već dugo želiš da vidiš, provodi se sa društvom i dragim osobama, ali ne zaboravi i da u svemu tome uvek treba i savršeno da izgled - a ko će te bolje posavetovati u tim situacijama, nego mi.

Leto je za more, a more pripada mornarima, pa se zbog toga u toplim danima odluči i za malo mornarskog stila. U svakoj prilici i autfitu, možeš da poneseš neki odevni predmet koji je sa prugama, a koji najviše na ovaj stil i podseća i čiji je neodvojivi deo.

summer style 1 Letnji stilski vodič za moderne muškarce

Leto je pravo vreme da svoje tamne, crne, teget, stvari malo odložiš i da prednost prepustiš svetlosti i bojama koje su vedre i vesele. Svaki odevni komad u svetlim bojama, nekim pastelnim nijansama, dodatno će pozitivno uticati na tvoje raspoloženje i energiju, pa je to dovoljan razlog da ih svakodnevno nosiš, pored onog što su to uvek boje koje su u trendu.

summer style 2 Letnji stilski vodič za moderne muškarce

Editors choice