1/3

Instagram je mesto koje je zaista sve bolje i bolje, jer pruža mnogo toga. Sigurno ne možeš da porekneš da “baciš oko” na objave uz prv, jutarnju kafu i nekoliko puta tokom dana, jer na ovoj društvenoj mreži ima dosta zabave, ako ničega drugog. No, možeš uvek da koristiš Instagram kao mesto puno inspiracije i ideja kada je u pitanju tvoj stil, kada ti je potrebno da “osvežiš” svoj garderober ili kombinacije, te u mnogim drugim situacijama, zbog čega ti predstavljamo neke od najboljih profila koji ti pružaju mnogo toga.

Wannabe Man

Još uvek se ne pratimo?! Onda je vreme da nas pratite i na ovoj društvenoj mreži, jer tamo dajemo mnogo ideja, modnih posebno, ali smo tu da vam svakog dana poželimo dobro jutro i trudimo se da fotografijama obojimo svaki trenutak najlepšim i najvedrijim bojama.

Sharp Grids

Uvek je dobro videti odevne kombinacije na modelima, blogerima, ali jedno te sigurno nekada nervira i irtira, a to je što retko možeš da budeš na slici kao oni, a i verovatno nemaš baš toliko vremena za teretane. Zato je odlično kada postoje profili, kao ovaj, koji odevne kombinacije predstavlja na slici, naređane na nekoj podlozi i tako vidiš samo šta je najbolje sa čim da kombinuješ.

Editors choice