1/3

Kako svi, tako verovatno i ti sam dobijaš više volje za sklapanje moderno stilizovanih odevnih kombinacija kada krene lepše vreme i kada nam dođu proleće, a za njim i leto. Nekako volja u ovom periodu uvek postane veća, uvek se bolje osećamo iznutra što utiče na tu želju da svoj izgled dovedeš do vrhunca. I uvek je dobro imati neke smernice, poput određenog komada koji čini okosnicu celog autfita, pa ti predlažemo koji su to statement komadi za ovu proleće/leto sezonu.

Bele pantalone

Njih je jedino moguće i nositi kada je vreme lepo, toplo i suvo, jer bi inače bele pantalone brzo izgubile tu svežinu i čistoću, jer bi ih verovatno kao i svi brzo uprljao. Sve što ti je potrebno uz njih jesu neke mokasine ili espadrile, majice dugih rukava i tako ćeš dobiti sveden, ali sasvim lep i atraktivan izgled. Naravno, ovaj komad uvek može da ti posluži u različitim prilikama, od nekih šetnji i odlaska na piće, preko poslovnih obaveza, pa sve do večerašnjih prilika, sve zavisi od toga sa čim ih budeš kombinovao.

autfit 1 Odevni komadi koji će ti biti potrebni za autfite ove sezone

Pastelni sakoi

Šta god da obučeš, a da je nešto elegantnije, ali kada ne želiš onaj strogi utisak elegantnosti da ostaviš, sve ćeš upotpuniti jednim sakoom u nekoj pastelnoj boji. Oni jesu elegantni, ali zbog boja u kojima su imaju blagu dozu ležernosti, čime će učiniti svaki tvoj poslovni ili svečaniji izgled mnogo zanimljivijim, nego da je to neki teget ili crni sako kao deo klasičnog stila.

autfit 2 Odevni komadi koji će ti biti potrebni za autfite ove sezone

Editors choice