1/2

Svaki pravi ljubitelj New Balance patika u svojoj kolekciji ima model 547. Ovaj klasični model postao je prepoznatljiv po svom retro sportskom dizajnu i ne samo da je široko rasprostranjen, već nam je jasno i zašto: Izgleda dobro na svakom muškarcu – bilo da je visok, nizak, tinejdžer ili stariji šmeker. 

RAI 2781 Omiljeni model patika mnogih muškaraca dobio je novi dizajn   kao stvoren za 21. vek!

Muškarci koji prate modu, te vole da patike koje nose budu u skladu sa trendovima, možda su češće birali New Balance modele poput modela 996 koji ne manjka sa kombinacijom boja i nijansi, ili modela 998 koji je prepoznatljiv po upečatljivom đonu.

RAI 2833 Omiljeni model patika mnogih muškaraca dobio je novi dizajn   kao stvoren za 21. vek!

Međutim, New Balance je ove sezone jednu od svojih najpoznatijih sneaker silueta – model 574 – predstavio u potpuno drugačijem, redizajniranom duhu, i sa unapređenim New Balance 574 Sport modelom „istupio“ korak napred i pokazao modnu dominaciju u odnosu na sve ostale patike.

Zadržavši elemente originalne patike za trčanje – koja se na tržištu pojavila pre skoro 30 godina – novi 574S model ima siluetu koja se savršeno “igra” sa klasičnim dizajnom sportske patike i elegantnim urbanim stilom. 

Editors choice