1/2

Današnje vreme je takvo da sve što nas interesuje možemo da pronađemo na Internetu. Čak, toliko smo se ulenjili da više ne želimo ni da “uključimo” mozak, već automatski krećemo da kucamo na tastaturi “google.com”. Ipak, koliko je sve to dobro, korisno i lako, toliko je i loše po nas. Jer, ko garantuje da je sve što pronađemo na Internetu zapravo tačno? Dakle, razmislite sledeći put pre nego što primenite neki “savet” koji vam gospodin Gugl da.

Evo, na primer, saveti u vezi sa modom. Na Internetu zaista možete da pronađete svašta. Ipak, kako se ne biste “zeznuli” pripremili smo za vas listu modnih saveta koje nikako ne bi trebalo da primenjujete.

Najpre, Internet savetuje da bi trebalo da se obučete od glave do pete u jednu boju kako biste sakrili fizičke nedostatke poput viška kilograma, grudi koje liče na ženske i ostalo. Ne verujte mu! Boja odeće nema veze sa vašim izgledom. Čak i da se obučete sasvim u crnu nijansu (za koju važi da vizuelno sužava), to ste i dalje vi. Sa stomakom ili bez stomaka – isto je. Nosite ono što se vama dopada, u boji koja se vama dopada i u odgovarajućoj veličini. A ako imate problem sa viškom – ili dijeta ili vežbanje, nema trećeg, prijatelji.

trendovi Ove modne savete nikako NEMOJTE da primenjujete

Editors choice