1/3

Imate li neko svoje omiljeno mesto za život, mesto, grad ili državu u kojoj biste voleli da živite i da provedete ostatak svog života, ugodno i lepo, uz uživanje? Uvek imamo neki san o tome kako bismo voleli da živimo, gde da obavljmo svoje poslovne obaveze i gde bismo baš uvek bili sa društvom, porodicom… Ukoliko niste baš sigurni gde bi to moglo da bude, onda vam pokazujemo mesta, koja možemo sigurno nazvati rajskim, jer svojom lepotom opčinjavaju, a neka su čak i veoma blizu nas.

Avaura, Kukova ostrva

Ko još ne voli ostrva, plavo more, palme i sitni pesak? Iste lepote i savršenog izgleda, kao Maldivi, Sejšeli, Avaura je sasvim savršeni deo Kukovih ostrva koji svaku osobu koja ih poseti opčini i natera na to da bar pomisle da bi lako živeli tu. Razlika u odnosu na poznata ostrva su cene, budući da je ovo veoma pristupačno, a osim toga, nema veliku turističku posetu, pa ko ne voli gužve ovo mesto je zbog toga još savršenije.

Rajska mesta Rajska mesta na kojima je lako započeti novi život

Češki Krumlov

Za sve one koji vole srednji vek, te sve ono što se tada moglo videti, Kremlov u Češkoj će vas sigurno oduševiti, a i nije tako daleko od nas. Ceo grad izgleda kao veliki dvorac, te utvrđenje koje potiče iz srednjeg veka, odnosno neke savršene bajke koju ste voleli kao mali. Usled svega ovoga, te brojnih pogodnosti, jedan je od odličnih gradova za započinjanje “novog” života.

Rajska mesta2 Rajska mesta na kojima je lako započeti novi život

Editors choice