1/3

Društvo kao društvo, uvek bude brojno, nekad veselo, nekad u nekom bedaku, ali je važno da su u okviru njega svi spremni da jedni drugima budu podrška. Ali, ipak, iako brojne, imamo one ljude koje možda najviše volimo i koji su nam posebni, a ostali su prisutni, ali postoje brojne razlike između njih. Kakve su to razlike između prijatelja i najboljeg prijatelja, ove ilustracije pokazuju na možda smešan, ali sasvim istinit način.

Kada se razboliš, kada uhvati kijavica ili se dogodi nešto drugo, prijatelji će te pitati kako si, poželeti oporavak i brzo druženje, ali će uvek imati ona jedna osoba koja će se na vratima pojaviti sa čajem, supom ili nekom forom koja će ti ulepšati dan iako ti u tom trenutku nekad i nije do života.

friends 1 Ilustracije koje prikazuju realne razlike između prijatelja i najboljeg prijatelja

Prijatelji će te podržavati kada kreneš u tertanu, kada započneš sa nekim posebnim režimom ishrane, dok će te onaj najbolji ipak malo zezati i navesti da se sasvim oglušiš o raspored koji si napravio, i uopšte se nećeš ljutiti zbog toga. Jer najbolji drug zna da voliš čokoladu više od svega!

friends 2 Ilustracije koje prikazuju realne razlike između prijatelja i najboljeg prijatelja

Ko je najbolji prijatelj? Pa osoba zbog koje ne moraš odmah da središ ceo stan, jer neće zagledati u tvoj haos koji vlada svuda oko tebe.

friends 3 Ilustracije koje prikazuju realne razlike između prijatelja i najboljeg prijatelja

Editors choice