1/3

Iako ne verujemo, pola leta je nekako već prošlo, ali ostala nam je druga, još lepša polovina koja se kod većine podredi odmoru, putovanjima i naravno onome čemu se najveiše radujemo, a to su more, plaža i potpuni mir i spokoj na njima. No, kod mnogih se pojavi onaj odvratni osećaj da leto prolazi, a ti ga ne koristiš onako kako si želeo pre nego je i počelo. Međutim, ako imaš taj osećaj da traćiš dan po dan, odnosno, da trošiš ovo leto bez ikakve poente i uživanja, vreme je da razmisliš i delaš, a ovo su stvari koje u tim trenucima možeš da radiš.

Neplanirano vikend putovanje

Ukoliko već nisi isplanirao neko duže putovanje van svog grada ili zemlje, odnosno, zbog nečega sebi ne možeš da priuštiš višednevno putovanje, a onda sigurno možeš neko tokom vikenda za koje ćeš se odlučiti u četvrtak veče ili petak, sasvim nenadano i neplanirano ćeš otići do nekog obližnjeg mesta sa društvom, devojkom, nekim tebi dragim, a to će biti najbolji način da osetiš da je ovo leto predivno.

Upiši se na neki sport

Ako voliš da treniraš nemoj tokom leta provoditi previše vremena u teretana, u zatvorenom prostoru, već se odluči da upišeš neki sport koji ti je drag, možda tenis, košarku, odbojku, bilo šta što želiš, jer ćeš tako kvalitetno ispuniti svoje slobodno vreme, a pored toga upoznaćeš i neke nove osobe čije će ti društvo sigurno prijati.

zabava 2 Spontane stvari koje možeš da uradiš kada imaš osećaj da traćiš svoje leto

Editors choice