1/2

Jedanaesti Lovefest biće održan od 3. do 5. Avgusta u Vrnjačkoj Banji i kao i do sada, pored najvećih imena svetske elektronske scene, oni koji odlaze na festival ljubavi zbog ponude na rok-stejdžu, biće prijatno izaneđeni „poslasticama“ koje će tamo biti servirane.

Zvanično obaveštenje organizatora Lovefesta medijima glasi ovako:

Lovefest je objavio line up za ovogodišnji Live Stage na kome će ovog leta nastupiti neki od kultnih regionalnih bendova, kao i dosta sastava, koji se poslednjih godina vrtoglavo probijaju ka vrhu domaće alternativne scene.

Na ovogodišnje izdanje Lovefesta u Vrnjačku Banju stiže rok legenda Goran Bare sa svojim bendom “Majke”.Kultni hrvatski sastav okupljen u novom ruhu tokom nastupa osim svima poznatih hitova, predstaviće i novi singl. Ovogodišnji program Live bine zastupa gotovo sve žanrove alternativne scene, pa će tako tokom tri festivalska dana nastupiti i legende panka KBO! i Goblini, rege sastavi Del Arno Bend i Hornsmen Coyote, Lira Vega, Popečitelji, Ničim Izazvan, kao i sastav koji sebe opisuje kao tehnički prekvalifikovan folk-metal bend iz Novog Sada i legendarnu super-grupu Pero Deformero. Za ljubitelje indi zvuka na Lovefest Live stižu i Obojeni program, Artan Lili i dvojac Ti.

Lovefest Majke GoranBare Vreme je da se spremite za Lovefest Lovefest Bekfleš Vreme je da se spremite za Lovefest Lovefest Goblini Vreme je da se spremite za Lovefest

Editors choice