1/3

Približavajući se vikendu, potrebno ga je i osmisliti i ispuniti dobrim sadržajem. Šetnja, posećivanje prijatelja, bliskih ljudi, porodice, uvek bi trebalo da bude na prvom mestu i najbolji način da ispuniš svoje slobodne dane. Međutim, ukoliko želiš neko vreme samo za sebe, onda je najbolji način da ga izdvojiš gledajući neki film. Zato smo rešili da se prisetimo nekih najboljih filmova, odnosno onih ostvarenja koja imaju po tri dela, a svakako onih koji su se pokazali kao najbolji. Idemo malo u prošlost da se prisetimo najboljih filmskih trilogija.

Povratak u budućnost

Ako si gledao neki od tri dela ovog filma, ili možda sva tri, onda ti je sasvim sigurno ostao u sećanju kao jedna od najboljih naučnofantastičnih i avanturističkih komedija. Prvi deo pojavio se 1985. godine kao priča o tinejdžeru Martiju Meklajfu koji uz pomoć mašine koju je osmislio njegov prijatelj odlazi u prošlost, čak 30 godina ranije, kada su njegovi roditelji bili tinejdžeri. Šta se sve dešava u ovom, ali i u ostalim delovima, preporučujemo da pogledaš, jer ćeš se sasvim zabaviti.

Kum

O porodičnom stablu Korleone, svim dešavanjima koja prate ovu porodicu, te svemu onome što se dešava od prvog do trećeg dela filma “Kum” ne treba mnogo govoriti. Dovoljno je reći samo to da se svako ko je odgledao ova tri nastavka uvek poželeo da ih odgleda još jednom. Krimi priča jednog moćnog čoveka, jedne porodice, nešto je što fascinira.

Editors choice